Emisiunea „Media Azi”, ediția 54: Încotro se vor mișca lucrurile la postul TV Moldova 1 în următorii cinci ani?

0

La începutul săptămânii trecute Consiliul de Observatori al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) a ales-o pe Ecaterina Stratan la postul de director al televiziunii publice. Cu această ocazie, jurnalistul Nicolae Negru, gazda ediției 54 a emisiunii „Media Azi”, a discutat cu Ecaterina Stratan despre obiectivele pe care își propune să le realizeze în următorii cinci ani, cât va conduce postul Moldova 1.

 

Aflați din emisiune cum pot fi depășite nemulțumirile din partea societății față de această televiziune și ce intenționează să întreprindă noua directoare pentru ca Moldova 1 să devină cu adevărat un post public.

Vedeți, de asemenea, ce reforme intenționează să inițieze noua directoare a Moldova 1 pentru autonomia financiară a postului și evitarea implicării guvernanților în politica sa editorială.

___________________
Emisiunea „Media  Azi” este realizată săptămânal de Centrul pentru Jurnalism Independent. Prin intermediul ei, ne propunem să scoatem în prim-plan problemele cu care se confruntă în prezent jurnaliștii din media autohtone și să identificăm soluții pentru ele. Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, Media Azi și Mediacritica, și pe canalul Youtube al CJI.
Emisiunea este realizată cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei Suediei la Chișinău.

Lasa un raspuns