151 vizualizări

Prezența lui Igor Dodon la Congresul Familiilor, reflectată cu accente diferite

Congresului Mondial al Familiilor, care a început vineri, 14 septembrie, la Chișinău, a fost anunțat de președintele Igor Dodon ca un eveniment programatic important. Cele mai multe instituții de presă din Republica Moldova au reflectat atât prezența președintelui la deschiderea evenimentului, cât și declarațiile făcute de acesta, iar abordările au fost diferite. Protv.md a scos în evidență mașina luxoasă cu care a venit șeful statului, titrând: „Cu un Mercedes de ultima generatie, mai nou decat automobilul care a fost avariat in accident, si fara vanataie pe nas. Cum s-a afisat Igor Dodon la Congresul Mondial al Familiei”. Pe de altă parte, Deschide.md a evidențiat propunerile vehemente ale președintelui, oferind și o interpretare a opiniei acestuia: „Dodon, discurs instigator la Congresul Familiei: Comunitatea LGBT trebuie scoasă în afara legii”. Europaliberă.org a relatat scurt și neutru mesajul președintelui, fără a intra în detalii. Vedeți selecția de știri mai jos.

Cu un Mercedes de ultima generatie, mai nou decat automobilul care a fost avariat in accident, si fara vanataie pe nas. Cum s-a afisat Igor Dodon la Congresul Mondial al Familiei - GALERIE FOTO

Igor Dodon a venit astazi la Congresul Mondial al Familiei cu un Mercedes-Benz S-Class (W222) de ultima generatie. Mai nou decat automobilul care a fost avariat in accident.
Seful statului nu mai are nici vanataia cu care a aparut in imagini in urma accidentului din 9 septembrie.
Igor DODON, PRESEDINTE: "Ce au pus la dispozitie SPPS cu aceea am venit."
Protv.md

Igor Dodon ar vrea să fie interzisă „propaganda antifamilie”

Urmând exemplul Rusiei, președintele Republicii Moldova vrea să scoată în afara legii „propaganda antifamilie", cum ar fi festivalurile minorităților sexuale. În deschiderea Congresului Mondial al Familiilor, care se desfășoară în premieră la Chișinău, Igor Dodon a declarat că „fiecare copil trebuie să crească într-o familie", iar aceasta trebuie să fie formată „exclusiv din mamă si tată".
Europalibera.md

Dodon, discurs instigator la Congresul Familiei: Comunitatea LGBT trebuie scoasă în afara legii

Șeful statului, Igor Dodon, consideră că marșurile și festivalurile organizate de către minoritățile sexuale ar trebui „declarate imorale, să fie condamnate cu fermitate și scoase în afara legii”. Declarațiile au fost făcute de către președintele țării, în timpul discursului său ținut la Congresul familiei, care are loc în perioada 14-16 septembrie curent la Chișinău.
Deschide.md

Lasa un raspuns