Twitter anunță că utilizatorii săi vor putea anula postările în schimbul unui abonament cu plată

0

Gigantul Twitter a anunțat funcționalități suplimentare pentru utilizatorii din Australia și Canada care vor avea un abonament plătit. Noul abonament va permite bunăoară anularea unei postări în schimbul unei taxe lunare, anunță The New York Times.

 Potrivit sursei, serviciul numit Twitter Blue va oferi utilizatorilor un interval de 30 de secunde după publicarea unei postări pentru a se răzgândi, în cazul în care observă o greșeală sau reconsideră un mesaj. Funcția se apropie de butonul de editare care a fost solicitat pe scară largă de către utilizatori.

„Abonamentul va oferi utilizatorilor opțiunea de a marca tweet-urile și de a le organiza în dosare, astfel încât să poată fi găsite cu ușurință din nou. Twitter Blue va condensa subiectele lungi în paragrafe mai ușor de citit. Twitter Blue va fi disponibil întâi în Australia, pentru o taxă lunară de 3,44 de dolari (echivalentul a 60 de lei) și apoi în Canada, pentru 2,88 dolari (echivalentul a 50 de lei). Serviciul va adăuga mai multe funcționalități și avantaje în următoarele luni”, se anunță în material.

Compania afirmă că funcțiile incluse în Twitter Blue s-au bazat pe feedbackul recepționat anterior de la utilizatori.

Sursă foto: nytimes.com

Lasa un raspuns