Facebook Messenger va introduce modificări pentru a populariza și mai mult apelurile în aplicație

Sursă foto: guidingtech.com

Compania Meta a anunțat că planifică să opereze modificări ale designului aplicației Messenger pentru a face butonul de apel mai accesibil de găsit, informează Playtech.ro.

Potrivit sursei, „compania va adăuga o filă dedicată pentru apeluri audio și video în bara de funcții din partea de jos a aplicației. Noua filă va apărea alături de  «Chaturi», „Stories” și  «People» și va crea o cale de legătură către o listă de contacte ale utilizatorului, împreună cu butoane separate pentru apeluri vocale și video”.

Înainte de schimbare, utilizatorii trebuiau să deschidă un chat separat cu un prieten pentru a-i suna. Noua caracteristică le va permite însă utilizatorilor să sune direct prietenii și poate servi și ca un tutorial pentru cei care nu sunt obișnuiți cu Facebook Messenger, se mai arată în material.

Potrivit  datelor prezentate de Meta, apelurile zilnice audio și video de pe Messenger au crescut cu 40% de la începutul anului 2020.

Sursa mai menționează că planul Meta este să facă criptarea end-to-end ca implicită pentru Facebook și Instagram în 2023. Compania a adăugat, de asemenea, o serie de efecte la apelurile sale video, permițând utilizatorilor să experimenteze filtre, măști și animații.